Special

Vi jobbar med special produktion för både stora och små företag, med lång erfarenhet har vår personal har god kompetens och expertis inom kundanpassade lösningar. Tillsammans med er som kund jobbar vi fram idéer och ett koncept som passar era behov och önskemål. Vi kan anpassa allt ner i minsta detalj till att ta fram en specialdesignad förpackning för slutleverans.

Vi vill gärna prata med dig som företag om dina idéer och behov av kundanpassade produkter, boka ett möte med oss så kan vi ta fram ett skräddarsytt förslag som möter dina behov.

Kundanpassade produkter

Vi hjälper er att skapa 
kundanpassade produkter

Carlobolaget kan hjälpa er med att tillverka kundunika väskor som används för att skydda, förvara och transportera. Vårt breda nätverk ger oss möjligheten att hitta den bästa lösningen för er som kund, oavsett om ni söker en kombination av kostnadseffektivitet, design och funktionalitet. Kontakta oss gärna för en dialog.

Private Label

Helhetslösning för 
ditt varumärke

Vi har en tydlig strategi om att bli duktiga på att göra produktioner tillsammans med våra ÅF. Om det sen är ett exklusivt läderförkläde för eller en profilerad resväska som vi sedan distribuerade ut i hela Europa har ingen betydelse, vi ska vara duktiga och tillföra kunskap för att slutprodukten skall bli en positiv upplevelse för mottagaren, inget projekt är för litet eller för stort för oss.